۴ اسفند ۱۳۹۱، ۱۲:۴۸

صنعت بیمار گلستان/ یک مدیر و دو استان!

صنعت بیمار گلستان/ یک مدیر و دو استان!

گرگان - خبرگزاری مهر: سکانداری مهمترین سازمان متولی بخش صنعت و معدن در دو استان گلستان و خراسان رضوی به صورت مشترک توسط یک مدیر، مدیریت می شود و این یک بام و دوهوا در حوزه مدیریت، چالش های بخش صنعت و معدن را در گلستان مضاعف کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر، نداشتن مدیر مستقل برای بخش صنعت و معدن در استان گلستان که به تازگی به جرگه صنعتی شدن پیوسته است به اعتقاد بسیاری از کارشناسان و فعالان اقتصادی، ضربه ای برای صنعت نوپای این استان خواهد بود.

هم اکنون ناصر فخر موحدی سکانداری سازمان صنعت، معدن و تجارت استانهای گلستان و خراسان رضوی را در اختیار دارد و این درحالیست که هر دو استان به طور کامل نتوانسته از مدیریت وی برای این بخش بهره مند شوند.
 
وجود مشکلات متعدد بخش صنعت و معدن در استان گلستان، لزوم توجه مسئولان کشوری برای تعیین تکلیف وضعیت مدیریتی این بخش را در استان گلستان ضروری می سازد.
 
مدیرکل سابق استاندار گلستان گفت: یکی از پایه های نظام اقتصادی صنعت است و بدون داشتن نظام اقتصادی نمی توان نظام اجتماعی جامعه را کنترل کرد، استان گلستان چند ماه است رئیس صنعت ومعدن ندارد و این در حالی است که ما در شرایط مناسب اقتصادی و صنعت در استان نیستیم و این یکی از ضعف های استان ما است.
 
منصور قلیچ لی در حاشیه آیین تودیع و معارفه که دیروز پنجشنبه برگزار شد، در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: نداشتن رئیس سازمان صنعت و معدن و تجارت از ضعف های استان ما است.
 
قلیچ لی افزود: کسی که در مشهد است چطور می تواند در استان ما ارائه خدمات کند، اگر مدیری می رود باید سریعتر برایش جانشینی گذاشته شود و این در صورتی است که ما نیروهای بومی متخصص و صنعتی دراستان کم نداریم.
 
وی با بیان اینکه صنعت در حال حاضر مانند بیماری است که مراقبت های ویژه می خواهد گفت: اگر می خواهیم استان صنعتی داشته باشیم باید برنامه ریزی صنعتی شدن آن را از حالا داشته باشیم، کارخانه سیمان وفولاد پی ریزی آن از 10 سال پیش انجام شد و الان به ثمر رسید ولی تا آنجا که بنده اطلاع دارم پروژه بزرگ صنعتی در حال حاضر در استان در دست اجرا نیست.
 
وی در ادامه با بیان اینکه جهان بدون استاندارد ممکن نیست، گفت: همه مسئولان، تولیدکنندگان و کسانی که به مردم ارائه خدمات می کنند باید در همه موارد استاندارد را جدی بگیرند.
 
مدیرکل اسبق استاندارد گلستان افزود: در خصوص کنترل کیفیت تولیدات در استان ار سال 88 به بعد تعداد دو هزار و 990 بازرسی فنی از واحدهای تولیدی در محل تولید داشتیم و 10 هزار و 215 نمونه برداری از واحدهای تولیدی،357 صدور پروانه کاربری و 14 هزار و 442 نفر ساعت آموزش مدیران کنترل کیفیت را داشتیم.
 
وی اظهار داشت: تعداد واحدهای مشمول استاندارد اجباری در استان در حال حاضر 376 واحد و تعداد واحدهای صنعتی که حداقل یک پروانه استاندارد دارند 267 واحد هستند و درصد واحدهای تولیدی که حداقل دارای یک پروانه استاندارد در استان 71 درصد است.
 
وی ادامه داد: 34 آزمایشگاه همکار را طی این مدت مجوز دادیم و ما بر کار این آزمایشگاه ها نظارت داشتیم و برای ترویج فرهنگ استاندارد سه هزار مدیر مدارس شهر و روستا را آموزش دادیم که مروج استاندارد هستند.
 
قلیچ لی افزود: اداره استاندارد گنبد را اردیبهشت امسال راه اندازی کردیم و دبیرخانه کمیته فنی چوب و الوار سازمان بین المللی استاندارد را در گلستان تشکیل دادیم و 67 پست سازمانی را به اداره کل استاندارد گلستان اضافه کردیم.
کد خبر 2003620

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha